Тоест, сега не му е времето да се занимавам... това, което ме притеснява е дали тоя праг няма да се саморазлепи до пролетта, когато температурите ще са подходящи за лепене.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеТоест, сега не му е времето да се занимавам... това, което ме притеснява е дали тоя праг няма да се саморазлепи до пролетта, когато температурите ще са подходящи за лепене.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Всичко лепящо вероятно ще е с временен ефект, въпросът е, че ако запусна съвсем праговете в един момент може и да останат някъде по пътищата. Ако всички изредени по-горе методи за лепене държат поне 1 година, не ме бърка да повтарям операцията през известно време, но в момента хем е зейнало грозно и ме дразни като погледна колата, хем тръгва да разлепя и здравите до момента места. Нямам особен избор май...Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениедо момента нищо лепено с тези от снимката не се е разлепило, става въпрос за години.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеА кой от 2-та вида двойнолепящи лепенки от снимката по-горе би препоръчал за праговете?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеА като продължение на горния въпрос - с какво най-лесно да махнем остатъците от силикон по ламарините на колата?
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:08 ----------
Прагове съм лепил с полиуретанова пяна дето е слагат при монтажа на дограми......и държаха години....така и продадох колата......не знам какво е станало по нататък...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Колеги, днес цял ден бях под колата, смених вътрешните карета. До тук добре, но открих друг проблем, водния радиатор сълзи в единя край. Някой може ли да ме ориентира от къде ще ми е най-лесно да го извадя и какво да разглобя, за да не свалям излишни неща и да си усложнявам процедурата по смяната?156 спортвагон 1.9 16в е колата
Comment
-
Първоначално публикувано от dddimitrovvv Покажи съобщениеКолеги, днес цял ден бях под колата, смених вътрешните карета. До тук добре, но открих друг проблем, водния радиатор сълзи в единя край. Някой може ли да ме ориентира от къде ще ми е най-лесно да го извадя и какво да разглобя, за да не свалям излишни неща и да си усложнявам процедурата по смяната?156 спортвагон 1.9 16в е колата
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеА кой от 2-та вида двойнолепящи лепенки от снимката по-горе би препоръчал за праговете?
Моите прагове (PUR праг на Зендер) са залепени изцяло с Wurth-ски силикон/лепило, който е на "салам". Има черен и сив. Хем е здрав, хем е еластичен. Почти на 5 години са.146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеСменял съм на моята 156 седан тс, може да видиш темата ми.
Comment
Comment